In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

All posts in Nieuws

Vervanger VAR uitgesteld

Categories: Nieuws
Comments Off on Vervanger VAR uitgesteld

De invoering van modelovereenkomsten die de huidige VAR gaat vervangen wordt uitgesteld tot 1 april 2016. De behandeling van de nieuwe wet is uitgesteld. Als de nieuwe wet modelovereenkomsten wordt aangenomen dan wordt de nieuwe wet waarschijnlijk pas op 1 april 2016 ingevoerd met een overgangsperiode tot 31-12-2016. De huidige bestaande VAR blijft geldig tot 1 april 2016.


Afkopen stamrecht b.v. 2014

Categories: Nieuws
Comments Off on Afkopen stamrecht b.v. 2014

Als u in 2014 uw stamrecht b.v. in één keer leeg haalt en het totale bedrag laat uitbetalen kunt u gebruikmaken van een eenmalige vrijstelling van 20% over dit bedrag. Of dit voor u fiscaal voordelig is hangt van u persoonlijke omstandigheden en wensen af.


Aangiftebrief omzetbelasting verdwijnt

Categories: Nieuws
Comments Off on Aangiftebrief omzetbelasting verdwijnt

Vanaf 2014 worden er geen blauwe brieven voor de aangifte b.t.w. per tijdvak verstuurd door de Belastingdienst. Vanaf die datum dient de ondernemer zelf in de gaten te houden wanneer hij de b.t.w. aangifte dient te doen. Gelukkig doet HvH dit voor zijn klanten.


BTW verplichting zonnepanelen

Categories: Nieuws
Comments Off on BTW verplichting zonnepanelen

De regels omtrent de b.t.w. t.a.v. van de zonnepanelen voor particulieren zijn bekend. Particulieren worden sinds kort (2013) aangemerkt als ondernemer voor de b.t.w. door de Belastingdienst. Voor particulieren kan deze regeling gunstig uitpakken mits er aan bepaalde Belastingregels wordt voldaan. Read more


Verruiming vrijstelling schenkbelasting € 100.000

Categories: Nieuws
Comments Off on Verruiming vrijstelling schenkbelasting € 100.000

Vanaf 1 oktober 2013 t/m 31 december 2014 geldt een hogere vrijstelling in de schenkbelasting tot € 100.000 mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Verder zijn de regels aan wie men mag schenken tijdelijk aanzienlijk verruimd. Read more


Tijdelijke regeling willekeurige afschrijvingen 2013

Categories: Nieuws
Comments Off on Tijdelijke regeling willekeurige afschrijvingen 2013

Op investeringen in nieuwe bedrijfsmiddelen gedaan in de periode van 1 juli 2013 tot en met 31 december 2013 kan, indien wordt voldaan aan de voorwaarden, direct tot maximaal 50% van de aanschaffingsprijs willekeurig worden afgeschreven. Eerder was een dergelijke regeling van kracht van 2009 tot en met 2011.


Wettelijke regels voor betalingstermijnen per 16 maart 2013

Categories: Nieuws
Comments Off on Wettelijke regels voor betalingstermijnen per 16 maart 2013

De betalingstermijnen bij overeenkomsten tussen bedrijven en tussen bedrijven en overheden worden wettelijk vastgelegd per 16 maart 2013. Betaalt uw tegenpartij de factuur niet of te laat, dan mag u een standaardvergoeding voor incassokosten gaan vragen. Read more


Wederom verandering hypotheekregels in 2013

Categories: Nieuws
Comments Off on Wederom verandering hypotheekregels in 2013

Het volledig en annuitair aflossen van hypotheken binnen 30 jaar blijft de norm, hiervan is tevens de hypotheekrente aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Daarnaast komt er de mogelijkheid om naast deze hypotheek een tweede  lening af te sluiten tot 50% van de waarde van de woning, van deze tweede lening is de hypotheekrente niet aftrekbaar. Tevens wordt het mogelijk gemaakt dat bank en klant afspraken maken over de aflossingstermijn van de tweede lening.


Btw-tarief verbouwingen en renovatie woningen tijdelijk naar 6%

Categories: Nieuws
Comments Off on Btw-tarief verbouwingen en renovatie woningen tijdelijk naar 6%

Het btw-tarief op arbeidskosten bij verbouwingen en onderhoud van woningen in de bestaande bouw gaat per 1 maart 2013 tot 1 maart 2014 omlaag van 21% naar 6%. De verdere inhoud van de regeling wordt voor 1 maart 2013 nog bekend gemaakt door de Belastingdienst.


Aflossingsvrije hypotheek omzetten naar spaarhypotheek

Categories: Nieuws
Comments Off on Aflossingsvrije hypotheek omzetten naar spaarhypotheek

Tot 1 april 2013 kan een bestaande aflossingsvrije hypotheek van voor 31-12-2012 nog omgezet worden naar een spaarhypotheek. Informeer tijdig bij uw hypotheekadviseur of het verstandig is om uw aflossingsvrije hypotheek voor 1 april 2013 over te laten zetten naar een spaarhypotheek.