In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Archive for October, 2012

Verhoging assurantiebelasting per 01-01-2013

Categories: Nieuws
Comments Off on Verhoging assurantiebelasting per 01-01-2013

Volgend jaar gaat de assurantiebelasting omhoog van 9,7% naar 21%. Alle verzekeringen voor particulieren en ondernemers worden gemiddeld zo’n 121/109,7 x 100 -100 =10,3% duurder in 2013 t.o.v. dit jaar.


MKB vrijstelling in 2013 naar 14%

Categories: Nieuws
Comments Off on MKB vrijstelling in 2013 naar 14%

Het belastingtarief van de eerste schijf gaat in 2013 van 33,10% naar 37%, dus met 3,9% omhoog. Werknemers worden hiervoor gecompenseerd doordat de bruto lonen anders worden vastgesteld (budget neutraal, door invoering van het uniforme loonbegrip).

Voor ondernemers wordt de MKB vrijstelling per 01-01-2013 verhoogd van 12% naar 14% ter compensatie van de verhoging van het belastingtarief in de eerste schijf. Of dit voor iedere ondernemer voor- of nadelig zal uit zal pakken is per geval verschillend en zal vooral afhankelijk zijn van de hoogte van de winst.


Forenzentaks verdwijnt

Categories: Nieuws
Comments Off on Forenzentaks verdwijnt

Goed nieuws!

De PVDA en VVD schaffen de forenzentaks af. Dit is goed nieuws omdat nu de woon-werk kilometers voor de inkomstenbelasting onder zakelijke kilometers blijven vallen. Hierdoor hoeven met name de zakelijke rijders die naast hun woon-werk minder dan 500 kilometer rijden ook geen bijtelling voor privé gebruik toe te passen in 2013. Ook ondernemers die hun auto privé rijden kunnen hun zakelijke gereden kilometers tegen een tarief van € 0,19 cent per kilometer belastingvrij blijven vergoeden.


Nieuwe factuureisen per 01-01-2013

Categories: Nieuws
Comments Off on Nieuwe factuureisen per 01-01-2013

Met ingang van 1 januari 2013 wijzigen de factuureisen. De wijzigingen zijn bedoeld om deze verder in overstemming met de Europese regelgeving te brengen. Read more


IBAN-nummer

Categories: Nieuws
Comments Off on IBAN-nummer

Vanaf februari 2014 zijn betalingen alleen nog maar mogelijk met het langere IBAN bankrekening nummer. Hier kunt u met behulp van uw huidige rekeningnummer zien wat uw nieuwe IBAN rekeningnummer wordt. Denk hier ook aan als u nieuw drukwerk waarop uw bankrekeningnummer staat vermeld gaat bestellen.