In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Archive for November, 2012

Beloning assurantietussenpersonen niet langer aftrekbaar

Categories: Nieuws
Comments Off on Beloning assurantietussenpersonen niet langer aftrekbaar

Uitgaven ter beloning van assurantietussenpersonen ter zake van het afsluiten dan wel het verlengen van een lijfrente– of arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn vanaf 1 januari 2013 niet meer aftrekbaar. Hierdoor kan b.v. een arbeidsongeschiktheidsverzekering al gauw meer dan € 100,– netto duurder worden (o.a. afhankelijk van de vergoeding voor de tussenpersoon en belastingschijf waar men in valt).


Afschaffing rode diesel per 01-01-2013

Categories: Nieuws
Comments Off on Afschaffing rode diesel per 01-01-2013

Het huidige verlaagde accijns tarief voor rode diesel komt per 01-01-2013 te vervallen (behalve voor de scheepvaart). De rode diesel zal hierdoor ongeveer  tussen de € 0,171 en € 0,182  per liter duurder worden (ex. b.t.w.). Eindgebruikers mogen per 01-01-2013 maximaal 5000 liter voorraad hebben zonder dat ze accijns bij hoeven te betalen. Het is dus voordelig voor de eindgebruiker om de voorraadtanks per 31-12-2012 goed te vullen. Per 01-07-2013 is het niet meer toegestaan om rode diesel in de voorraad tanks te hebben.


Aanvraag VAR verklaring gaat in 2014 veranderen

Categories: Nieuws
Comments Off on Aanvraag VAR verklaring gaat in 2014 veranderen

Het kabinet wil vanaf 2014 de bestaande VAR procedure gaan vervangen door een nieuwe web-module. Het doel van deze nieuwe web-module is dat partijen zelf de beoordeling van de arbeidsrelatie kunnen toetsen. Met deze web-module wil men transparantie bieden en zekerheid geven over de uitleg van de Belastingdienst van de jurisprudentie over de kwalificatie van de arbeidsrelatie. In 2013 zal er een testversie van deze nieuwe web-module komen waarna hopelijk meer duidelijkheid gegeven wordt hoe deze nieuwe procedure exact gaat werken.