In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Archive for November, 2013

Afkopen stamrecht b.v. 2014

Categories: Nieuws
Comments Off on Afkopen stamrecht b.v. 2014

Als u in 2014 uw stamrecht b.v. in één keer leeg haalt en het totale bedrag laat uitbetalen kunt u gebruikmaken van een eenmalige vrijstelling van 20% over dit bedrag. Of dit voor u fiscaal voordelig is hangt van u persoonlijke omstandigheden en wensen af.


Aangiftebrief omzetbelasting verdwijnt

Categories: Nieuws
Comments Off on Aangiftebrief omzetbelasting verdwijnt

Vanaf 2014 worden er geen blauwe brieven voor de aangifte b.t.w. per tijdvak verstuurd door de Belastingdienst. Vanaf die datum dient de ondernemer zelf in de gaten te houden wanneer hij de b.t.w. aangifte dient te doen. Gelukkig doet HvH dit voor zijn klanten.


BTW verplichting zonnepanelen

Categories: Nieuws
Comments Off on BTW verplichting zonnepanelen

De regels omtrent de b.t.w. t.a.v. van de zonnepanelen voor particulieren zijn bekend. Particulieren worden sinds kort (2013) aangemerkt als ondernemer voor de b.t.w. door de Belastingdienst. Voor particulieren kan deze regeling gunstig uitpakken mits er aan bepaalde Belastingregels wordt voldaan. Read more