In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Archive for September, 2015

Ouderentoeslag box 3 verdwijnt in 2016

Categories: Uncategorized
Comments Off on Ouderentoeslag box 3 verdwijnt in 2016

De ouderentoeslag voor ouderen met alleen een AOW uitkering komt per 01-01-2016 te vervallen. Hierdoor dienen ouderen met een vermogen boven de heffingsvrije voet straks meer box 3 vermogensbelasting te betalen.


Vanaf 2017 belastingvrij schenken € 100.000 voor eigen woning

Categories: Uncategorized
Comments Off on Vanaf 2017 belastingvrij schenken € 100.000 voor eigen woning

De huidige eenmalig verhoogde vrijstelling van ouders aan kinderen tussen 18 en 40 jaar van € 53.016 wordt met ingang van 2017 verruimd naar € 100.000. Ook de beperking tot kinderen vervalt.  Wel dient het geschonken bedrag verband te houden met de eigen woning van de ontvanger. De verkrijger kan per schenker eenmaal in zijn leven van de schenkingsvrijstelling eigen woning gebruik maken. Eerdere lagere schenkingen mogen op een later tijdstip tot het maximum worden aangevuld om alsnog van de maximale eenmalige vrijstelling te kunnen gebruikmaken.


Vervanging VAR

Categories: Uncategorized
Comments Off on Vervanging VAR

Per 01-01-2016 zal de huidige VAR vervangen worden door overeenkomsten. Deze (voorbeeld) overeenkomsten worden gepubliceerd door de Belastingdienst. Iedereen die volgens een voorbeeldovereenkomst van de Belastingdienst werkt of gaat werken, kan zo’n overeenkomst downloaden en gebruiken. Read more