In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

MKB vrijstelling in 2013 naar 14%

Het belastingtarief van de eerste schijf gaat in 2013 van 33,10% naar 37%, dus met 3,9% omhoog. Werknemers worden hiervoor gecompenseerd doordat de bruto lonen anders worden vastgesteld (budget neutraal, door invoering van het uniforme loonbegrip).

Voor ondernemers wordt de MKB vrijstelling per 01-01-2013 verhoogd van 12% naar 14% ter compensatie van de verhoging van het belastingtarief in de eerste schijf. Of dit voor iedere ondernemer voor- of nadelig zal uit zal pakken is per geval verschillend en zal vooral afhankelijk zijn van de hoogte van de winst.