In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Aanvraag VAR verklaring gaat in 2014 veranderen

Het kabinet wil vanaf 2014 de bestaande VAR procedure gaan vervangen door een nieuwe web-module. Het doel van deze nieuwe web-module is dat partijen zelf de beoordeling van de arbeidsrelatie kunnen toetsen. Met deze web-module wil men transparantie bieden en zekerheid geven over de uitleg van de Belastingdienst van de jurisprudentie over de kwalificatie van de arbeidsrelatie. In 2013 zal er een testversie van deze nieuwe web-module komen waarna hopelijk meer duidelijkheid gegeven wordt hoe deze nieuwe procedure exact gaat werken.