In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Verruiming vrijstelling schenkbelasting € 100.000

Vanaf 1 oktober 2013 t/m 31 december 2014 geldt een hogere vrijstelling in de schenkbelasting tot € 100.000 mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Verder zijn de regels aan wie men mag schenken tijdelijk aanzienlijk verruimd. Mits er aan de voorwaarden voor deze eenmalige verhoogde vrijstelling wordt voldaan mag men aan familie en derden schenken en zijn er geen leeftijd eisen. Indien er in eerdere jaren al gebruik gemaakt is van een eenmalige verhoogde vrijstelling dient dit bedrag in mindering gebracht te worden op deze € 100.000.