In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Vervanging VAR

Per 01-01-2016 zal de huidige VAR vervangen worden door overeenkomsten. Deze (voorbeeld) overeenkomsten worden gepubliceerd door de Belastingdienst. Iedereen die volgens een voorbeeldovereenkomst van de Belastingdienst werkt of gaat werken, kan zo’n overeenkomst downloaden en gebruiken.

Als een opdrachtgever en opdrachtnemer geen voorbeeldovereenkomst kunnen of willen gebruiken, kan een opdrachtgever een eigen overeenkomst aan de Belastingdienst voorleggen.

Wordt er gewerkt volgens een overeenkomst die goedgekeurd is door de Belastingdienst, dan hoeft de opdrachtgever geen loonheffingen in te houden en te betalen. De beoordeling van de overeenkomst zegt niets over hoe de Belastingdienst de inkomsten van de opdrachtnemer zien. Pas bij het beoordelen van zijn aangifte inkomstenbelasting bepaald de belastingdienst of de inkomsten worden aangemerkt als winst uit onderneming of resultaat uit overige werkzaamheden.