In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Vanaf 2017 belastingvrij schenken € 100.000 voor eigen woning

De huidige eenmalig verhoogde vrijstelling van ouders aan kinderen tussen 18 en 40 jaar van € 53.016 wordt met ingang van 2017 verruimd naar € 100.000. Ook de beperking tot kinderen vervalt.  Wel dient het geschonken bedrag verband te houden met de eigen woning van de ontvanger. De verkrijger kan per schenker eenmaal in zijn leven van de schenkingsvrijstelling eigen woning gebruik maken. Eerdere lagere schenkingen mogen op een later tijdstip tot het maximum worden aangevuld om alsnog van de maximale eenmalige vrijstelling te kunnen gebruikmaken.