In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Eenmanszaken krijgen eind 2019 een nieuw BTW nummer

Vanaf eind 2019 krijgt iedere eenmanszaak een nieuw BTW nummer zonder BSN. Hiermee wordt het risico van identiteitsfraude beperkt en de privacy beter beschermd.

Dit nieuwe nummer dient vanaf 01-01-2020 op de facturen en de website van de eenmanszaak vermeld worden. Er geld dan tevens een verbod op het gebruik van het BTW nummer met BSN.

Briefpapier waarop het btw nummer vermeld staat dus nog beperkt bestellen, na 01-01-2020 mag het niet meer gebruikt worden.