In o.a. Oss, Geffen,Heesch, Vinkel, Haren, Uden, Maren Kessel, Lith, Den Bosch, Schaijk en daarvan de directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen.
UW BOEKHOUDER UW BOEKHOUDER fin. administratie, btw aangiftes, jaarrekeningen, aangifte inkomstenbelasting, facturatie, omzetoverzichten, crediteuren en debiteuren administratie, aangifte erfbelasting
kostenbewaking, debiteurenbewaking, fiscale adviezen, actuele financiele overzichten, inzicht in te betalen belastingen Hoe actueel is uw administratie?

In een jaar kan veel gebeuren, zeker nu er constant zoveel fiscale regels veranderen.
HvH speelt hierop in door continue uw cijfers up-to-date te houden en u op tijd op de hoogte te brengen van de belangrijkste fiscale veranderingen.

Met onze jarenlange ervaring, grote persoonlijke betrokkenheid, meedenken en fiscale kennis willen wij graag ook uw betrouwbare boekhouder worden.
CONTACT CONTACT Administratiekantoor HvH, Cornelis Jolstaat 27, 5342 TT OSS,
tel 06 30143767, vhvh.joop@gmail.com.
 
 

Wie zijn wij

Mijn naam is Joop van den Heuvel, eigenaar van Administatiekantoor HvH en ik ben reeds meer dan 25 jaar actief in de financiële administratie.

In 2004 ben ik voor mijzelf begonnen met Administratiekantoor HvH waarmee ik  de financiële boekhouding verzorg van verschillende bedrijven in Oss en omgeving. Daarnaast verleen ik als extra service webdesign en ondersteuning bij automatisering indien gewenst. Doordat wij van huis uit uw administratie verwerken, kunnen wij onze klanten een breed pakket diensten aanbieden tegen betaalbare tarieven.

Wij werken voor onze klanten  met de professionele aangifte software van Elsevier, het Snelstart boekhoudprogramma en maken voor fiscale informatie o.a. gebruik  van het professionele Elsevier Fiscaal Totaal pakket. De combinatie van veel ervaring met de financiële administratie, fiscale kennis en automatisering maakt het voor ons mogelijk om voor onze klanten veel werk uit handen te nemen. Voor veel klanten hebben wij als extra service tevens maatwerk programma’s in Excel gemaakt waaronder o.a. facturatie programma’s.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat liquiditeit belangrijk is voor een onderneming. Veel ondernemers worden verrast door hoge aanslagen inkomstenbelastingen achteraf en komen hierdoor in financiële problemen. Daarom besteden wij bij iedere klant extra veel aandacht om op tijd maand- of kwartaal overzichten te maken waarbij niet alleen wordt gekeken naar de omzet, maar ook naar de openstaande debiteuren, kosten, en vooral ook naar de te betalen inkomstenbelasting en zorgverzekering aan het einde van het jaar.

In Oss en directe omgeving komen wij de spullen ophalen en weer thuis brengen. Wij kunnen voor u de financiële boekhouding en fiscale aangiften verzorgen in o.a. Oss, Berghem, Macharen, Megen, Nuland, Haren, Den Bosch, Heesch, Geffen, Vinkel, Maren-Kessel, Lith, Lithoijen, Schaijk, Mill, Uden, Veghel en daarvan de directe omgeving.